Afilia’t

[formulari-afiliacio]

Afiliació per correu electrònic

>>> Descarrega al teu disc dur el full d’afiliació en format docx (Instruccions: picar botó dret del ratolí i “anomena i desa el contingut de l’enllaç“) i fes-lo arribar a gestio@intersindical-csc.cat

Quota mensual (es gira cada 3 mesos):

  • 10 euros per a treballadors/es en actiu.
  • 5 euros per a treballadors/es a l’atur, menors de 30 anys, pensionistes, jubilació, diversitat funcional, famílies nombroses i famílies monoparentals.
  • 2,6 euros per a treballadors/es a l’atur sense subsidi i baixos ingressos.

Deducció de la quota d’afiliació en la declaració de la renda

La quota d’afiliació sindical a la Intersindical-CSC és una despesa que pots deduir quan realitzis la teva declaració anual de la renda, tal i com ho estableix la llei de l’IRPF. La deducció pot comportar un estalvi en la quota d’entre el 20 i el 35% segons els casos.

Aquest import no apareix a l’esborrany d’Hisenda en compliment de la Llei de protecció de dades. Tot i això, pots deduir les quantitats que has pagat en concepte de quotes per la teva afiliació al sindicat. Els justificants són els mateixos rebuts bancaris.

Recorda que no et cal cap certificat però que, en cas que el necessitis, el pots sol·licitar a gestio@intersindical-csc.cat

La quantitat que s’ha de deduir cal posar-la a l’espai reservat a “Quotes satisfetes a sindicats” [casella 013] de l’imprès oficial (digital o en paper) de l’IRPF.

5 Comments

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.