Qui som PAS Educació de la Intersindical?

Som Personal d’Administració i Serveis compromesos amb la Intersindical perquè és un sindicat nacional i de classe que lluita per la defensa i promoció dels drets laborals i socials de la immensa majoria de la població catalana: la classe treballadora. També perquè és un sindicat independentista, que considera que la República Catalana és l’únic marc polític que pot garantir els nostres drets laborals, socials i democràtics en igualtat i diversitat.

Un dels nostres lemes és: EL PERSONAL D’ADMINISTRACIÓ I SERVEIS DE CENTRES EDUCATIUS SOM IMPRESCINDIBLES, perquè sense nosaltres i el nostre esforç els centres educatius no podrien funcionar.

Estem preocupats per les nostres condicions laborals i per la precarització que comporta l’elevat nombre de treballadors interins que treballem als centres docents.

Què fem?

Lluitem per donar resposta a les demandes i necessitats que detectem amb la nostra pròpia experiència i també les que copsem a través del contacte regular amb els companys d’arreu de Catalunya.

Emmarquem les nostres reivindicacions laborals en la perspectiva de la defensa i recuperació dels nostres drets i conquerir-ne de nous, des de la convicció feminista, igualitària i democràtica.

El nostre model d’acció sindical

Hem engegat la campanya: IMPRESCINDIBLES, per fer valdre la tasca que fem i que durant molts anys ha estat invisibilitzada. Aquesta campanya té com a finalitat destacar la importància de TOT el personal que treballa als Centres Docents i per tant també el Personal d’Administració i Serveis. Som IMPRESDINDIBLES pel bon funcionament dels Centres Docents i també demanem estabilitat laboral per al nostre col·lectiu i que s’assegurin unes jornades i unes remuneracions dignes.

La nostra acció sindical implica detectar les necessitats del nostre col·lectiu i transmetre-les a la Generalitat a través de la Mesa Sectorial.

Fem campanyes de denúncia quan detectem que se’ns vulnera algun dret.

Assessorem, informem i donem suport als companys quan tenen dubtes o problemes relacionats amb el seu lloc de treball.

T’oferim:

Visites regulars i sempre que et calgui al teu centre

Seus a diferents punts del país per rebre’t personalment

Assessorament laboral i sindical i assistència lletrada en conflictes

Grups de comunicació per resoldre dubtes i perquè ens sentim més acompanyats

Cursos en línia per preparar oposicions

Contacta amb nosaltres!

Tenim a la teva disposició diverses vies d’informació i de contacte per estar al dia de tot el que fem i per enviar-nos tots els comentaris, consultes i problemes que creguis oportuns:

Correu electrònic

Canal de Telegram

1 Comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.