La Intersindical es presenta per primera vegada les eleccions sindicals de l’Agència Tributària de Catalunya i a l’Agència de Residus de Catalunya

La Intersindical, sindicat independentista i de classe, continua creixent en tots els sectors econòmics del país i també en el sector públic. Aquestes pròximes setmanes, a banda de les eleccions sindicals a les Juntes de personal dels serveis territorials i centrals de la Generalitat, també hi haurà eleccions sindicals a dues agències importants de la Generalitat. L’Agència Tributària de Catalunya, amb més de 800 treballadors i l’Agència de Residus de Catalunya, amb més de 300 treballadors, renovaran els seus representants sindicals.

Per primer cop La Intersindical presentarà candidatura a les dues agències públiques. Els nostres representants defensaran els interessos dels treballadors i treballadores, tal com ja fem al conjunt de la Generalitat, des d’una perspectiva independentista i de classe.

La Intersindical presentarem pròximament les nostres propostes al conjunt de treballadors i treballadores de les dues agències. Per primera vegada presentarem candidatura a aquestes agències, unes agències que necessiten urgentment renovar la seva representació sindical perquè ja està caducada des de fa anys. Malauradament, aquesta pràctica de deixar caducar mandats electorals és massa habitual entre els sindicats dels règims i els sindicats corporatius. Una pràctica gens bona per defensar el conjunt de treballadors/es.

A tot el sector públic de la Generalitat de Catalunya defensem avançar cap a les 35 h de jornada laboral setmanal, sense tocar ni un sol euro del nostre salari. També defensem un augment de les retribucions per començar a recuperar el poder adquisitiu que hem anat perdent aquests últims quinze anys, com expliquem en aquest informe que vam fer públic fa unes setmanes. És una vergonya que la Generalitat de Catalunya contribueixi al model econòmic actual amb la precarització constant dels seus treballadors/es.